De voordelen van video

Met een video maakt u uw website helemaal “af”. U presenteert uzelf op een leuke en interactieve manier. Webvideos zijn enorm populair en dat is niet voor niets. Met een webvideo blijven bezoekers langer op uw site, onthouden ze uw boodschap beter, en nemen ze sneller contact met u op.

Soorten films
Er is natuurlijk van alles mogelijk. Een presentatie van uw bedrijf, een registratie van een voorstelling of congres, een interview of een educatieve film.

Werkwijze
In een intake gesprek nemen we uw wensen en ideeën voor de video door. Op basis van dit gesprek maak ik een script en een storyboard. Bent u hiermee akkoord dan volgen de opnames, meestal een of twee dagdelen. Ik monteer de film met een professioneel edit programma. U krijgt de eerste versie van de film te zien, en ik neem uw opmerkingen en wensen mee in de definitieve montage. Dan is uw video klaar voor het web!

Prijs
Webvideos zijn niet goedkoop. Door een scherpe planning en slimme productie houd ik de prijzen zo laag mogelijk. Vanaf 600 euro hebt al een video op uw website.

button.