Een uniek ontwerp
Ik ontwerp voor u een site waar uw klant zich direct thuis voelt. Een die precies past bij de uitstraling van uw bedrijf. Een uniek webdesign op basis van uw smaak en voorkeur. En dat voor een heel betaalbare prijs.

Voor ieder platform en in eigen beheer
Op een PC, Smartphone, of tablet: uw website is altijd helder, mooi en makkelijk te navigeren. Het uiterlijk van uw site zal zich automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm.
Is uw site eenmaal online, dan wilt u uw klanten natuurlijk actuele en foutloze informatie geven. Uw website krijgt daarom een content management system, zodat u kleine veranderingen zelf kunt doorvoeren.

Werkwijze
In een intake gesprek nemen we uw wensen door. Welke sfeer wilt u dat uw webdesign krijgt? Is er misschien een agenda nodig, een contact-pagina of webwinkel? Op basis van dit gesprek ga ik aan de slag. Tijdens het ontwerpen hebben we regelmatig contact, zodat uw site precies de vorm krijgt die u wilt. U krijgt bij uw website een duidelijke handleiding voor het doorvoeren van kleine veranderingen. Als u wilt kan ik u ook een uitgebreidere instructie geven.

button.