Over Zalouk

Webdesign, logo en huisstijl, een brochure of boekontwerp. Precies zoals jij dat wilt. En voor een scherpe prijs. Welkom bij Zalouk, bureau voor web en design in Amsterdam.

Bij Zalouk staan de wensen van de klant centraal. Een ontwerper met creativiteit en kennis van zaken. Heel prettig samengewerkt!
Bart de Koning, natuuriseenfeest.nl

Zalouk webdesign werkt simpel, snel en goed. Een WordPress website met standaard lay-out heb je al voor € 300,-. Vanaf € 600,- heb je een unieke website die helemaal is vormgegeven naar je eigen wensen. Ook voor het ontwerpen van je logo en drukwerk kan je bij mij terecht. Alles in één – gemakkelijker kan niet.

Na één gesprek heeft Zalouk precies de vorm voor de website gevonden die bij mij past. Dat vind ik echt bijzonder!
Frank Belt, opverhaal.nl

Wie is Zalouk? Mijn naam is Karin Vlietstra en ik ben de drijvende kracht achter Zalouk. Dromer, doener, natuurliefhebber en ontwerper. Verteller van verhalen in woord en beeld. Ik ontwerp graag beeldmateriaal voor kinderen.

Ik kan ook goed overweg met de technische kant van het web: puzzelen in css, html en php. Ontwerpen doe ik in Photoshop, Illustrator en Indesign.

Zoekt je een internet-kenner die ook kan schrijven, een ontwerper die je verhaal kan vertalen in mooie beelden, een die goed luistert naar jouw wensen en ideeën? Ik ga graag voor je aan de slag!